KD:n eduskuntaryhmä ja ministeri esikuntineen kokoontuu Lohjalla – puolueväen kesätapahtuma 26.8. Kisakalliossa

27.7.2024 klo 14:49 Uutiset

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä ja ministeriryhmä kokoontuvat kesäkokoukseen Lohjalle 26.-27.8. Kokouksen yhteydessä pidetään KD-väen kesätapahtuma Kisakalliossa ja yleisötilaisuus Lohjan keskustassa.

Kristillisdemokraattien yhteinen kesäillanvietto on maanantai-iltana 26.8. Lohjalla Kisakallion urheiluopiston alueella Lohjanjärven upeissa maisemissa. Kello 18 alkaa saunomismahdollisuus rantasaunalla ja pizzapuffet -tarjoilu & yhdessäolo Rantamakasiinilla. Yhteinen ohjelmallinen osuus Rantamakasiinilla pidetään kello 19-20.

Kisakallio sijaitsee lähellä Helsinki-Turku -moottoritien läheisyydessä, reilun 4 kilometrin päässä Lohjan Karnaisten ABC-liikenneasemalta ja noin 10 kilometriä Lohjan kaupungin keskustasta.

Opiston läheisyydessä on Karnaistenkorven luontopolut, jotka mahdollistavat retkeilyn merkittyjä reittejä pitkin.

Maanantain 26.8. iltatilaisuus Kisakalliossa on osa Kristillisdemokraattien eduskunta- ja ministeriryhmän kesäkokouksen ohjelmaa ja suunnattu puolueen aktiiveille. Ennakkoilmoittautuminen on välttämätön 11.8. mennessä tällä sähköisellä lomakkeella!

Kahvilatilaisuus Lohjan keskustassa tiistaina 27.8. kello 16.30 on suunnattu kaikille kiinnostuneille. Siitä tarkemmat tiedot myöhemmin netissä ja paikallislehdissä.