Haku puolueen alakohtaisiin poliittisiin työryhmiin alkanut

29.8.2024 klo 16:09 Uutiset

Kristillisdemokraattien kahdeksan uutta poliittista työryhmää aloittavat tänä syksynä 2024. Erilaisia poliittisia aloja käsittelevät työryhmät on tarkoitettua asiantuntijoille ja aiheesta kiinnostuneille.

Työryhmät muun muassa luovat poliittisia kannanottoja omilta aihealueiltansa puolueelle. Työryhmät voivat myös evästää puolueen poliittisia ohjelmia. Kunkin työryhmän puheenjohtajan on tarkoitus toimia aihealueen vastaavana puolueessa.

Työryhmissä on mahdollisuus verkostoitua samat arvot jakavien oman erikoisalansa osaajien kanssa. Toiminta mahdollistaa uuden tiedon vastaanottamisen myös esimerkiksi kuuntelemalla asiantuntijoita ja osallistumalla tilaisuuksiin.

Työryhmien jäseneksi voi hakea 22.9.2024 asti lomakkeella: www.kd.fi/tyoryhmat.

Työryhmät on tarkoitettu KD:n jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen: www.kd.fi/jaseneksi. Loppuvuoden 2024 jäsenyys on nyt uusille jäsenille maksutonta.

Työryhmät kokoontuvat ja päättävät toiminnastaan itsenäisesti. Työryhmät valitsevat puheenjohtajan keskuudestaan.

Lisätietoja työryhmistä antavat KD Nuorten puheenjohtaja Jere Tuononen: [email protected] sekä puoluesihteeri Mikko Rekimies: [email protected].